Każdy może wychwalać swój zespół,  ale kto może się pochwalić rekomendacjami swoich klientów? My możemy!
Zapraszam do dodania oraz przeczytania opinii naszych klientów
PS: Nasze opinie są 100% oryginalne, jeżeli gdzieś w internecie znajdziecie taki sam wpis to jego źródło jest na tej stronie 🙂

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

termin imprezy

dodaj fotografię

Napisz treść opini

**************************************************************************************************

Opinie klientów

 

————————————————————————————

Asia Kopania  (dodano 16.12.2016)

Najlepszy zespół jaki mogliśmy wybrać – perfekcyjny wokal, profesjonalnie zagrana muzyka i przede wszystkim świetnie dobrane utwory. Goście bawili się super, po weselu pytali kto u nas grał 🙂 minusy? – Brak!

Ps. właśnie oglądamy film z wesela, byliście świetni!

ASIA I JACEK

————————————————————————————

Basia i Jurek (dodano 30.10.2016)

13908806_10100967393180140_685321958340299961_o

Bardzo dziękujemy wodzirejowi Adrianowi Skawińskiemu oraz zespołowi Skawiński Cover Band za oprawę muzyczną naszego wesela oraz poprawin!

Wybór terminu ślubu uzależnialiśmy na pierwszym miejscu od terminu dostępności lokalu zarówno, jak i zespołu, tak więc umowę ze Skawiński Band podpisaliśmy trzy kwartały wcześniej, jedynie na podstawie innych opinii, strony internetowej i filmów obejrzanych na YouTube. Pozytywnym trafem wyszliśmy na tym niejako ryzykownym przedsięwzięciu zdecydowanie na plus.

Na wstępie musimy zaznaczyć, że Wodzirej Adrian nie miał łatwego zadania, gdyż jedna trzecia naszych gości była spoza Polski, dlatego choć część zabaw chcieliśmy wytłumaczyć nie tylko po polsku, ale też po angielsku. Na początku wesela angielski sprawiał pewne trudności, ale do oczepin nasz Wodzirej miał już w nawyku wyjaśnianie wszystkiego w dwóch językach. Jednak ten aspekt spowodował, że niektóre fragmenty wesela rozciągnęły się w czasie, gdyż w praktyce wiele zabaw trzeba było tłumaczyć dwa razy.

Nie tylko czas, ale także i przestrzeń stanowiły dla Wodzireja dodatkowe wyzwanie, gdyż nasze wesele odbywało się na dwóch osobnych salach: tanecznej i jadalnej. Mieliśmy w związku z tym pewne problemy techniczne: głośniki były bezprzewodowe i dźwięk z sali balowej nie zawsze docierał do sali jadalnej. Z tego powodu goście nie zawsze wiedzieli, w których momentach zespół grał, a kiedy odpoczywał. Ostatecznie głośniki w sali jadalnej zostały podłączone kablami. Poprawiny odbywały się już w jednej sali, tak więc tego typu kwestie już nie zaistniały. W trakcie poprawin Wodzirej Adrian dalej rozkręcał imprezę i zachował nawet asa w rękawie w postaci bardzo fajnej zabawy, w którą udało się zaangażować wielu gości niezależnie od nacji.

Z aspektów, które zasługują na szczególną uwagę, bardzo podobał nam się polonez. Wodzirej Adrian poprowadził wszystkich gości do poloneza od razu po grupowym zdjęciu i, choć stanowiło to ogromne wyzwanie dla Pań w szpilkach, efekt był niesamowity. Super strategia na przełamanie pierwszych lodów.

Punkt drugi, który bardzo chcemy pochwalić, to oczepiny. Normy społeczne zdążyły znacznie wyewoluować od czasu powstania tej weselnej zabawy, a zatem większość gości, niebędących w związku małżeńskim, tak czy inaczej jest często w związku. Udało nam się uniknąć potencjalnie niezręcznych sytuacji, dzięki temu, że Wodzirej wybadał, iż panna i kawaler, którzy złapali welon i muszkę, przyszli na wesele ze swoimi partnerami. Zatem ‘oczepinowa’ panna w welonie zatańczyła ze swoim chłopakiem, a kawaler w muszce ze swoją dziewczyną, a nie, tradycyjnie, ze sobą nawzajem. Wyszło to idealnie.

Musimy też wspomnieć, że ‘karta weselna’, tj. ankieta ze zbiorem kluczowych informacji dla wodzireja, a także możliwością wyboru gier i zabaw, to bardzo dobry pomysł. Ale przesłanie nam jej tylko 25 dni przed weselem to było zdecydowanie za późno. ‘Karta weselna’ pomogła nam od strony logistycznej zastanowić się nad przebiegiem wesela, a także zwróciła naszą uwagę na kwestie, o których nie pomyśleliśmy wcześniej. Być może nasze okoliczności nie są typowe i zazwyczaj miesiąc wyprzedzenia jest odpowiedni, ale, ze względu na nasze prace, bywały tygodnie, kiedy nie byliśmy w stanie się skoordynować i przysiąść do tego wspólnie. Może powodem, który sprawił, że  odczuliśmy, iż brakowało nam czasu na poświęcenie tej kwestii pełnej uwagi był też fakt, że organizowaliśmy wesele w kraju, w którym nie mieszkamy, a nie mieliśmy pomocy lokalnej (patrząc wstecz, zastanawiamy się, czy nie powinniśmy byli załatwić ‘wedding plannerâ

�™a’, choć pewnie wtedy zorganizowanie wesela nie przyniosłoby nam aż takiego zadowolenia). Tak czy inaczej ’karta weselna’ to nie był jeden z tych ’drobiazgów’, które rzeczywiście można było załatwić jedynie dopiero ‘na ostatnią chwilę’. Optymalnie byłoby otrzymać ‘kartę weselną’ kwartał (lub chociaż dwa miesiące) przed weselem.

Chcemy też zwrócić uwagę na uczciwość Wodzireja Adriana. Aż wstyd nam się przyznać, ale o poranku po weselnych zabawach musieliśmy się kopnąć przy liczeniu kasy (dopłacaliśmy za parę godzin). Niemniej jednak po poprawinach, zupełnie nieświadomi swojej wcześniejszej pomyłki, dostaliśmy od Wodzireja zwrot naszej nadpłaty. Każdej zakochanej parze mogło się zdarzyć, ale pewnie nie każdy wodzirej w podobnych okolicznościach wyprowadzałby taką zakochaną parę z błędu.

I kluczowa sprawa: zespół świetnie grał. Repertuar dobrany był do gustów młodszych zarówno jak i starszych osób, dobrze wyważony. A wykonanie było wręcz perfekcyjne!

Zdecydowanie polecamy zespół Skawiński Cover Band i jeszcze raz dziękujemy!

Basia i Jurek

————————————————————————————

Agnieszka i Dawid (dodano 30.08.2016)

IMG_4625

Dziękujemy zespołowi Skawiński Cover Band za oprawę muzyczną naszego wesela!

Członkowie Zespołu, to profesjonaliści, którzy znają się na swojej pracy. Od pierwszego do ostatniego utworu parkiet był pełen osób. Zespół grał przez całe wesele na naprawdę bardzo wysokim poziomie!

Nasi goście weselni bardzo dobrze wspominają zabawę, z czego jesteśmy bardzo dumni i zadowoleni.

Zatem SERDECZNIE POLECAMY wszystkim niezdecydowanym Zespół Skawiński Cover Band! Nie będziecie tego żałować!

Byliście niesamowici!

Dziękujemy

Agnieszka i Dawid Wieczorek

 

————————————————————————————

Magdalena i Damian Wojcik (dodano 11.08.2016)

mdplener025

Zespół wspaniale przygotowany. Bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy. W czasie wesele z mezem bylismy spokojni ze wszystko sie uda.

Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę

————————————————————————————

opinia1

————————————————————————————

Kamila i Jarek Wasilewscy  (dodano 29.09.2015)

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczna naszego wesela i świetne animacje wodzireja. Jesteśmy pod wrażeniem. Jak i nasi goście!

Polecamy!

————————————————————————————

Roman Cejmer  (dodano 04.10.2015)

mega mega mega wodzirej na 6 tke byłem przy obsłudze stołu deserowego i podziwiałem ekipa komunikatywna i świetna oprawa

————————————————————————————

Dorota i Adrian  (dodano 15.09.2015)

Zespół SkawińskiBand znaleźliśmy zupełnie przypadkowo. Na samym początku podchodziłam z delikatnym dystansem. Sama nie wiem dlaczego. Może dlatego, że chciałam, aby nasz dzień był perfekcyjny. Na miesiąc przed ślubem otrzymałam tzw. Kartę Weselną, w której dokładnie opisałam wszystkie swoje preferencje odnośnie przebiegu wesela. Mogłam wybrać zabawy, które mi odpowiadały i szczegółowo opisać co będzie się działo na weselu. Kiedy wreszcie doczekaliśmy się Naszego najważniejszego dnia, to już na samym wejściu stwierdziłam „to jest to, o czym zawsze marzyłam” 🙂 Powitanie było tak niesamowitym przeżyciem, że naprawdę ciężko to opisać słowami. Dało się odczuć, że to my jesteśmy najważniejsi. Całość prowadził wodzirej Adrian, który wierzcie mi, zna się na tym co robi. W dalszej części wszyscy zaśpiewali nam sto lat i tak zaczęliśmy zabawę. Muzyka wykonywana przez cały zespół była tak jak chciałam – po prostu perfekcyjna

. Od początku wesela bardzo wielu gości doskonale się bawiło. Repertuar jest dopasowany do gustu i tych starszych i tych młodszych. Zabawy weselne dobrane ze smakiem tak, że wszyscy się doskonale bawili. Najlepszą rekomendacją dla zespołu jest to, że gdy zagrali ostatni kawałek to goście krzyczeli najpierw „jeszcze jeden”, a potem „jeszcze pięć” 🙂 W stu procentach profesjonalizm i z czystym sercem polecam każdemu, kto tak ja my chce, aby dzień jego ślubu był niezapomnianym przeżyciem. Bo choć u nas minęło już trochę czasu od wesela, to z radością wspominamy ten czas. Dzięki zespołowi SkawińskiBand nasze wesele było spełnieniem Naszych marzeń. Dziękujemy :*

————————————————————————————

Magda i Adam  (dodano 15.09.2015)

Wspaniała ekipa! Tańce, śpiewy i hulanka do rana 🙂

Rozdarte spodnie Pana Młodego i świadka są tego dowodem 🙂 Super organizacja, wykonanie, i kontakt z zespołem.

Polecamy z całego serca,

Magda i Adam.

————————————————————————————

franc

————————————————————————————

11.08

————————————————————————————

opinia2

————————————————————————————

opinia4

————————————————————————————

opinia1

————————————————————————————

opinia3

————————————————————————————

Patrycja i Tomasz  (dodano 01.03.2015)

20141031-151950-D3S_8401

Super fajni, niepowtarzalni, niezapomniani  i dobrze zgrani:)

Świetne zabawy, piękna muzyka co serca wszystkich gości dotyka:)

————————————————————————————

Anna i Jędrzej (dodano 30.12.2014)

Gorąco polecamy zespół Skawiński Band. Wszyscy nasi goście znakomicie się bawili i do dziś wspominają oryginalne rozpoczęcie wesela polonezem i świetną muzykę. Równie dobre wrażenie zrobiły zabawy weselne, które mogliśmy wybrać z bogatej listy przygotowanej przez zespół. Dziękujemy

————————————————————————————

Ewa i Przemek (dodano 10.12.2014)

79

Zdecydowaliśmy się na SkawińskiBand ze względu na prowadzenie poloneza. Taniec wyszedł genialnie i zrobił ogromne wrażenie na gościach. Zabawy weselne poprowadzone bardzo kulturalnie.

————————————————————————————

Natalia i Paweł (dodano 03.12.2014)

DSC_2113

Serdecznie dziękujemy zespołowi SkawińskiBand za poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego. Świetny zespół, goście bawili się znakomicie 🙂 Wodzirej nad wszystkim czuwał, o nic nie musieliśmy się martwić,  na naszą prośbę pomógł gościom ustawić się w szpaler, dzięki czemu nasze wejście na sale było wyjątkowe:) NAJLEPSZY Zespół weselny !!! DZIĘKUJEMY i  GORĄCO  POLECAMY !! 🙂

————————————————————————————

Paulina i Robert (dodano 01.09.2014)

10409721_267249820130671_478376815294054238_n

Dzięki za wspaniałą oprawę muzyczną. Wszystkim się podobało.

Przepis na udane wesele:

SkawińskiBand + dobre jedzenie + zimna wódka = Udana zabawa wszystkich gości. Oprawa swiatłem genialna, nadła sali super klimatu. Dziękujemy

————————————————————————————

Dominika i Jakub (dodano 26.08.2014)

Szczerze polecamy ,,Skawiński Band”. Ktokolwiek ma wątpliwości co do wyboru orkiestry, bez wahania powinien wybrac właśnie ten zespół. Goście świetnie się bawili, muzyka była idealna dla każdego (dla młodszych i starszych). Wodzirej genialnie poprowadził imprezę włączając w to poprowadzenie poloneza, który wypadł ekstra ;-)Polecamy, polecamy i jeszcze polecamy!!! ;-*

————————————————————————————

Sabina i Bartosz (24.08.2014)

 Z czystym sercem możemy polecić parom młodym zespół Skawiński Band. Pan Adrian jest doskonałym wodzirejem, a polonez zorganizowany na początku wesela zachęcił gości weselnych do wspólnej zabawy i spowodował wiele uśmiechów. Członkowie zespołu są profesjonalnymi muzykami, a prowadzone przez nich konkursy, dynamiczne i kulturalne. Dziękujemy! Sabina i Bartosz

————————————————————————————

 Asia i Janek (dodano 18.06.2014)

To było suuuuper 🙂

Goście się bawili, muzyka była idealna na weselną uroczystość, bez takiego tam umpa-umpa. Było i szybko i wolno, ale przede wszystkim było milo i z klasą. Zabawy były sympatyczne tak jak i cały zespół.

Dziękujemy!

————————————————————————————

Katarzyna i Łukasz (dodano 02.05.2014)

————————————————————————————

Agata i Tobiasz (dodano 01.05.2014)

fot.Marcin-Melanowicz-4627

Świetny zespół! Polecamy wszystkim na wesela czy inne imprezy, także bezalkoholowe 🙂 Wodzirej świetnie poprowadził zabawę, goście byli zachwyceni, a my nie żałujemy, że wybraliśmy właśnie Skawiński Band, który sprawił, że nasze wesele będziemy wspominać do końca życia!

————————————————————————————

Ewa i Marcin(dodano 06.06.2013)

Wybraliśmy zespół SkawińskiBand, ponieważ byliśmy wcześniej na weselu na którym grali i wiedzieliśmy, że się nie zawiedziemy 😉 BYŁO SUPER!!! Wszystkim gościom bardzo się podobało i świetnie się bawili (nawet ciotki, które z reguły są niezadowolone :P) Prowadzenie Adriana bez zarzutu, widać, że jest zawodowym wodzirejem, zero stresu, pełen luz i wszystko potrafi poprowadzić (rozpoczynając od poloneza na 80 osób, co dla mnie byłoby zupełnie nie do ogarnięcia 😉 a kończąc na zabawach wszelkiego typu) Repertuar mają świetny, do każdej piosenki, którą grali można się było dobrze bawić, wykonanie też bardzo dobre- zarówno wokal jak i instrumenty 🙂 Gdybyśmy mieli jeszcze raz organizować wesele to wybór zespołu bez wątpienia byłby ten sam 😉 Bardzo Wam dziękujemy 🙂

————————————————————————————

Marta i Paweł(dodano 15.01.2013)

Możemy w pełni polecić zespół. Wesele było prowadzone z wielkim wyczuciem. Wszyscy goście byli zachwyceni repertuarem i bardzo dobrze się bawili. Szczególnie podobał im się polonez na rozpoczęcie wesela.

————————————————————————————

Marta i Wojciech(dodano 24.10.2012)

Dziękujemy bardzo serdecznie za oprawę muzyczną naszego wesela! Byliście rewelacyjni! Znakomicie się bawiliśmy i Wy jesteście w dużej mierze tego zasługą! Zespół bardzo profesjonalny i niesamowicie sympatyczny. Z klasą i na najlepszym poziomie poprowadziliście zabawę. Nasi goście i my byliśmy zachwyceni pracą Wodzireja. Bardzo dziękujemy! Jesteśmy pod wrażeniem. Z całą pewnością polecamy Skawiński Band!!! Pozdrawiamy 🙂

————————————————————————————

Karolina i Marcin(dodano 25.09.2012)

Chcieliśmy bardzo bardzo podziekować za wspaniałe wesele. Goście bardzo zadowoleni, my również. Wszystkim Was zachwalamy i będziemy polecać :)))

————————————————————————————

Joanna i Kamil(dodano 17.09.2012)

Wybraliśmy ten zespół można powiedzieć w ciemno ale zachęciły nas do tego wyboru krótkie demo odsłuchane na stronie. I możemy z czystym sercem powiedzieć że był to strzał w dziesiątkę. Nie myśleliśmy nawet że można tak świetnie rozkręcić zabawę na weselu. Adrian świetnie poprowadził zabawę a już od pierwszej minuty naszego wesela sprawił że wszyscy goście znaleźli się na parkiecie co jest zazwyczaj rzadkością. Trzeba przyznać że profesjonalny wodzirej odgrywa duże znaczenie – na pewno bez niego nikt by się tak dobrze nie bawił. Przemyślane zabawy i konkursy angażujące wszystkich gości to podstawa udanego wesela. Magda – śliczny głos. Dobrze dobrany taneczny repertuar, wykonywanie niektórych piosenek lepiej niż oryginały – czego można chcieć więcej. Jesteśmy pod wrażeniem jak wykonali dla nas piosenkę na uczczenie naszej rocznicy w dniu ślubu – było ono zniewalające. Gdybyśmy mieli jeszcze raz dokonać wyboru na pewn o wybralibyśmy Wasz zespół. Wydawałoby się że dwie osoby w zespole nie dadzą sobie rady – ale dają radę i to w 100%. Pełen profesjonalizm. Polecamy wszystkim ten zespół – na pewno nie pożałujecie.

————————————————————————————

Natalia i Michał(dodano 07.09.2012)

michal_g

Wielkie brawa dla Pana Adriana i jego zespołu!! Impreza weselna przeprowadzona wzorowo! Goście weselni pozytywnie zaskoczeni! Polecamy SkawinskiBand każdemu kto się zastanawia nad wyborem zespołu. Pan Adrian rozkręci każdą imprezę weselną zapewniając niezapomnianą zabawę każdemu.Od dzieciaków po ciocie, wujków i oczywiście dziadków.( Swoją drogą widok wujka trzepoczącego chustą z zawzięciem małego dziecka NIE ZAPOMNIANY:) Takie wspomnienia są tylko możliwe z zespołem SkawinskiBand!! Każdy znajdzie coś dla siebie a Pan Adrian odpowiednio się nim zaopiekuję. Do dzisiaj otrzymujemy telefony od gości weselnych z gratulacjami za wybór zespołu. Pomimo tego iż ślub odbył się 24.08.2012 !!! Zabawa z SkawinskiBand to bezcenne wrażenia zarówno dla Młodej Pary 🙂 jak i gości. Aż chciałoby się powiedzieć dlaczego takie wesele jest jedno w życiu 🙂 Pozdrawiamy serdecznie Pana Adriana i dziękujemy za wspaniałą zabawę!!! NATALIA i MICHAŁ 24.08.2012

————————————————————————————

IMG_3407 copy

Agnieszka i Bartłomiej(dodano 22.08.2012) Dziękujemy Wam za super zabawę. Nasi goście bawili się wyśmienicie, a muzyka, którą nam zaserwowaliście przypadła do gustu każdemu. Wybranie waszego zespołu i wodzireja to był strzał w dziesiątkę. Ze spokojnym sercem możemy Was polecić każdemu 🙂

————————————————————————————

Ania i Adam (dodano 12.05.2012)

aniaadam

Jeżeli chcecie by Wasze wesele goście zapamiętali na zawsze to nie może tam zabraknąć Madzi i Adriana. Dziękujemy za Wasz profesjonalizm i za wspaniałą zabawę. Polecamy każdemu kto chce by wesele było niezapomniane, oni są fantastyczni. Dziękujemy za wspaniała zabawę , pozdrawiamy:)

————————————————————————————

Natalia i Maciej (dodano 17.04.2012)

natamaciej

Zespół SkawińskiBand jest fantastyczny!!!

Na pewno nigdzie nie znajdziecie lepszego. Wodzirej świetnie poprowadził nasze wesele, a Madzia ma przepiękny głos i można byłoby jej słuchać cały czas 🙂 Szczerze wszystkim polecamy ten zespół, jeśli chcecie mieć najfajniejsze wesele, jakie tylko można sobie wymarzyć. Dziękujemy Madziu i Adrianie raz jeszcze z całego serca.

————————————————————————————

Aneta i Arek (dodano 04.11.2011)

arek

Mimo, że od wesela upłynęły już ponad dwa miesiące to goście do teraz wspominają zespół muzyczny. Ostatnio padło też pytanie gdzie gracie Sylwestra, bo chętnie pobawili by się przy waszej oprawie. Od siebie dodamy, że nie spodziewaliśmy się aż takiej zabawy przy 50 osobach. Wasze profesjonalne podejście do tematu naprawdę robi wrażenie. DZIĘKUJEMY!

————————————————————————————

Gosia i Radek (dodano 05.05.2011)

gosiaradek

Wyśmienicie poprowadzili nasze wesele:) W trakcie wesela i po weselu usłyszeliśmy wiele pochlebnych słów właśnie pod adresem zespołu. Nasi goście i my (Para młoda), pięknie się bawiliśmy przy dźwiękach ich muzyki. Repertuar bogaty, treściwy i melodyjny a co dla nas było jednym z najważniejszych rzeczy to tempo i jakość utworów nie odbiegała od oryginału, a czasami nawet była lepsza:) Jakże liczne skandowanie hasła fajna orkiestra utwierdziło w przekonaniu, że zespół zrobił na naszym weselu kawał dobrej muzycznej roboty. brawo, gratuluje i dziękujemy:) mamy piękne wspomnienia:)

anialukasz

————————————————————————————

Ania i Łukasz (dodano 13.07.2011)

anialukasz

Fantastyczna zabawa! Zespół grał przeboje dla młodych i dla tych trochę starszych. Wesele bardzo się udało i goście stwierdzili że chętnie przyszli by jeszcze raz 🙂 Dziękujemy

————————————————————————————

Agnieszka i Daniel (dodano 24.06.2011)

daniel

Z ogromna przyjemnoscią polecamy zespół.W najważniejszym dniu dla nas byli bajecznym prezentem-goście bawili się, chetnie brali udział w konkursach a my mogliśmy zbierać po ślubie same pochwały na temat orkiestry. Naprawde zespół sprawdził się na 6+. Dziękujemy wam kochani

————————————————————————————

Beata i Mariusz (dodano 10.09.2010)

beata

Super zespół!! Aż żałujemy, że nasze wesele może być tylko raz!! Wszyscy goście byli pod wrażeniem i bawili się doskonale, a my to już wogóle. Nauczyli się grać dla nas piosenkę na pierwszy taniec i wyszło lepiej niż w oryginale. Bardzo wszystkim polecamy i mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mieli okazję bawić się przy ich muzyce!!

————————————————————————————

Ewa i Jurek (dodano 21.06.2011)

ewa

Szukacie zespołu na żywo?! To właśnie znaleźliście! Główny atut zespołu to bardzo dobry wokal damsko – męski.Repartuar bardzo bogaty, jest w czym wybierać i przebierać:) Świetne wodzirejstwo, nasi goście byli podekscytowani zabawami.Przemili ludzie 🙂 Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów. Dziekujemy Wam z calego serca, bedziemy mile wspominać nasze wesele z Waszym udzialem:)

————————————————————————————

Anna i Krzysiek (dodano 17.09.2011)

aniakrzys

Nasze wesele prowadzili naprawde profesjonalnie, mielismy je (23 lipca 2011) oprawa muzyczna na bardzo wysokim poziomie, goscie zadowoleni, program artystyczny i zabawy dostosowane do gosci i do nas, szeroki repertuar spiewaja jak zawodowi artysci, wiedza przy czym goscie lubieja sie bawic i robia to idealnie, krotkie przerwy maksimum zabawy, dziekujemy ze ten dzien Naszego slubu ze byliscie tam z Nami…polecamy serdecznie Anna i Krzysiek z Pniew

————————————————————————————

Justyna i Darek (dodano 23.07.2010)

justynadarek

Zespół naprawdę super.Repertuar bardzo szeroki-grają świetnie,każdy dobrze się bawił,zarówno młodsi jak i starsze osoby.My byliśmy naprawdę zadowoleni i polecamy innym.Naprawdę warto.

————————————————————————————

Dominika i Piotr (dodano 22.09.2010)

dominikapiotr

SkawińskBand to kapela ktorej szukacie. Ich zamiłowanie do muzyki oraz zaangażowanie sprawia że impreza może trwać bez końca. Utwory są opracowane w każdym szczególe, nie ma żadnego playback’u. Ponadto inwestuja nie tylko w sprzet ale rownież w siebie, są po prostu dobrzy w tym co robia bo to profesjonaliści i na 200% was nie zawiodą. POLECAMY

————————————————————————————

Aga i Staś (dodano 03.06.2011)

stasiu

Fantastyczna para, świetnie poprowadzili nasze wesele. Mają więcej energii niż nie jeden zespół pięcioosobowy :]. Wodzirej z prawdziwego zdarzenia, prowadził zabawę do białego rana. Nasi goście byli bardzo zadowoleni i bardzo często mówili, że to najlepsze wesele na jakim byli 🙂

————————————————————————————

Kasia i Bartek (dodano 12.09.2011)

bartek

Jeśli goście sami przychodzą do pary młodej i chwalą zespół muzyczny to musi być prawda! Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego jak graliście i bawiliście naszych gości i nas. Wybór Waszego zespołu to strzał w dziesiątkę, wszystkie pozostałe opinie na Wasz temat nie są przypadkowe 🙂 Pozdrawiamy, było super!

————————————————————————————

Magda i Łukasz(dodano 22.10.2013)

Zdecydowaliśmy się wybrać zespół SkawińskiBand na podstawie pochlebnych opinii w internecie oraz osób, które uczestniczyły w weselach przez nich prowadzonych. I nie zawiedliśmy się! Zabawa prowadzona bardzo profesjonalnie, a zarazem w luźnej atmosferze. Znajomi i rodzina byli zachwyceni, nawet ci najbardziej wybredni. Wodzirej wykonał znakomitą pracę, praktycznie o nic nie musieliśmy się martwić więc mieliśmy sporo czasu na zabawę 🙂 Początkowo trochę obawialiśmy się, że nie wszystkim Gościom przypadną do gustu polonez czy prowadzone zabawy, lecz w efekcie było perfekcyjnie i z dużym zaangażowaniem oraz wyczuciem. Muzyka również super, podziwiamy kunszt 😉 Podsumowując – nie można mieć absolutnie żadnych zarzutów. Dodatkowo miło zaskoczyły nas „bajery”, którymi dysponuje zespół (m.in. dekoracja światłem czy bąbelki). Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować ekipie SkawińskiBand za świetną zabawę i zdecydowanie podpisać się pod wcześniejszymi pozytywnymi komentarzami. GORĄCO POLECAMY!

————————————————————————————

Dominika i Mirek – 22.06.2013r.(dodano 22.10.2013)

Na naszym weselu goście bawili się świetnie. Zespół pozytywnie potrafi zaskoczyć talentem do śpiewania i grania. SkawińskiBand umiejętnie dobiera utwory muzyczne. Wszelkie zabawy i tańce były poprowadzone przez Wodzireja w dobrym stylu i fachowo. Nikt z gości nie zgłaszał krytycznych uwag wobec zespołu, a wręcz przeciwnie – pytali się skąd wzięliśmy taki dobry zespół. Treści zamieszczone na stronie zespołu są zgodne z rzeczywistością. Polecamy wszystkim Młodym Parom, którym zależy na świetnej zabawie, zadowoleniu gości i profesjonalnym podejściu do sprawy.

————————————————————————————

Marta i Rafał(dodano 21.03.2013)

Bardzo dziękujemy za wspaniale poprowadzone wesele. Wszystko na bardzo wysokim poziomie Jeszcze raz Dziękujemy

————————————————————————————

Angelika i Łukasz(dodano 27.09.2012)

Zespół pełen profesjonalizm … naprawdę godny polecenia 🙂 Jeśli chcecie mieć nie zapomniane wesele… oraz żeby goście weselni bawili się do samego rana… to waszą imprezę musi prowadzić zespół SKAWIŃSKIBAND :]

————————————————————————————

Mirella i Przemek(dodano 18.09.2012)

polecamy wszystkim!!!! dziękujemy za świetną muzykę i wspólną zabawę!! dziękujemy, że nas nie zawiedliście i przyczyniliście się, że 07.07.12 był naszym najpiękniejszym dniem w życiu!! 🙂 pozdrawiamy!! 🙂 P.S.: zespół był też na poprawinach i również spisał się rewelacyjnie – idealnie dobrana muzyka – polecamy!! 🙂

————————————————————————————

Marietta & Bartosz(dodano 11.09.2012)

Choć wesele odbyło się w ostatni majowy piatek do dziś wspomnienia są jakby ‚żywe’ 🙂 a wszystko to dzięki min SKAWIŃSKI BAND 🙂 Magdo, Adrianie – dziękujemy za wspaniałe poprowadzenie naszej zabawy, za oprawę, rewelacyjny repertuar. Polecamy dalej! 🙂

————————————————————————————

Justyna i Dawid (dodano 15.06.2012)

Dziękujemy bardzo zespołowi SkawińskiBand za poprowadzenie niesamowitego wesela podczas którego wszyscy zarówno my (Para Młoda) jak i goście bawili się wyśmienicie. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z tak świetnym zespołem. Goście chwalili całokształt wesela oraz atmosferę jaka panowała na nim 🙂 Raz jeszcze dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie 🙂

————————————————————————————

Joanna i Łukasz (dodano 12.06.2012)

Gorąco polecamy Skawiński Band. Pełen profesjonalizm i dobra zabawa gwarantowane:) Serdecznie dziękujemy za piękne poprowadzenie naszego wesela!Wszyscy goście zadowoleni:)

————————————————————————————

Asia i Maciej (dodano 11.06.2012)

Serdecznie polecamy wszystkim parom! Dzięki SkawińskiBand będziecie mieli oryginalne wesele, prowadzone z niesamowitym wyczuciem i smakiem. Już po kilku sekundach wesela poczuliśmy się spokojni i pewni, że Magda z Adrianem zadbają zarówno o nas, jak i o naszych gości. Rewelacyjny repertuar, ponadczasowy. Wykonania profesjonalne, aż nogi same rwały się do tańca. O 3 w nocy przyjechał kierowca autokaru,a parkiet w dalszym ciągu był pełen gości. Dziękujemy za wspaniałą zabawę!!! Asia i Maciej

————————————————————————————

Aleksandra i Marcin (dodano 24.05.2012)

Po szaleństwach minionego weekendu wracamy do szarej rzeczywistości 😉 stąd dopiero dziś jeszcze raz dziękujemy za wspaniałą zabawę, pomoc i wsparcie jakigo nam udzieliliście! Nie mogliśmy trafić na lepszy zespół! I nie jest to tylko nasze zdanie, goście są równie zadowoleni! Bardzo, bardzo dziękujemy i na pewno będziemy Was polecać wszystkim, którzy o to poproszą.

————————————————————————————

Renata i Piotr (dodano 19.10.2011)

Serdeczne podziękowana za fantastyczną zabawę, za to ze tak wspaniale poprowadziliście nasze wesele. Dzięki Wam nasze wesele pozostanie w pamięci naszej i naszych gości na długi czas.Polecamy wszystkim. REWELACJA!!!

————————————————————————————

Ewa i Mariusz (dodano 14.09.2011)

Było super. Dziękujemy:-)

————————————————————————————

Ania i Leszek (dodano 08.09.2011)

Dziękujemy za rewelacyjną oprawę muzyczną naszego wesela. Bawiliśmy się wspaniale! Pozdrawiamy!

————————————————————————————

Renata i Marcin (dodano 05.09.2011)

Tego nie da się opisać słowami to należy przeżyć ten zespół bije inne na głowę. Rewelacja w prowadzeniu imprezy cudne wokale i wspaniałe umiejętności Adriana w animacji zabawy zapewnią wszystkim Państwu nie zapomnianą zabawę. GORĄCO POLECAMY

————————————————————————————

Beata i Tomasz (dodano 30.08.2011)

Z małym opóźnieniem ale jednak! Chcemy Państwu bardzo serdecznie podziękować za program, za wytrwałość, za profesjonalne podejscie do naszej niełatwej imprezy. Wszystkim gorąco polecamy Państwa Zespół. Jeszcze raz dziekujemy i pozdrawiamy!!

————————————————————————————

Alicja i Mariusz (dodano 02.02.2011)

Bardzo sympatyczny i profesjonalny duet, który wspaniale poprowadził nasze wesele. Piękne głosy i repertuar na najwyższym poziomie:) Pozdrawiamy z Gubina

————————————————————————————

Jacek (dodano 23.01.2011)

Mega super fajny zespół. Jestem zachwycony wokalem oraz doborem muzyki. Gorąco polecam ten zespół każdemu kto chce mieć fajnie poprowadzone wesele

————————————————————————————

Paweł (dodano 24.11.2010)

Pełen profesjonalizm, świetnie prowadzą zabawę, bardzo dobry dobór utworów i ich wykonanie. Zespół grał na Jubileuszu Złotych Godów moich Dziadków, którzy czuli się tak jakby znowu byli na własnym weselu. Wszyscy dobrze się bawili, dzięki elastyczności i wyczuciu w prowadzeniu zabawy przez Skawinski Band. Gorąco polecam ten zespół.

————————————————————————————

Lucyna i Błażej (dodano 8.11.2010)

Serdecznie dziekujemy za wspaniale prowadzenie wesela . Jesteście zespolem godnym polecenia.POLECAMY kazdemu i wszystkim ;-))))) tyrymtymtym

————————————————————————————

Anna i Tomasz (dodano 31.10.2010)

Zespół grał u nas na weselu. Wszystko było super, muzyka fajna, zespół zaqprezentował pełen profesjonalizm. Wesele prowadzą bardzo fajnie, z humorem, ale i z powagą wtedy kiedy trzeba ją zachować. Poleciłbym wszystkim zespół Skawińskiband każdemu, kto organizuje wesele i chce mieć naparwde pożądny zespół w rozsądnej cenie.

 ————————————————————————————

Ania i Tomek (dodano 20.09.2010)

Chcieliśmy z całego serca podziękować zespołowi Skawiński Band za oprawę muzyczną naszego wesela. Nasi goście zarówno młodzi jak i starsi wspaniale bawili się przy dźwiękach Waszej muzyki. Jeszcze raz dziękujemy Wam za uświetnienie nam jednego z najważniejszych dni w naszym życiu … Polecamy wszystkim!!! Pozdrawiamy!

————————————————————————————

Magda i Łukasz (dodano 09.09.2010)

Jeśli macie ochotę na fajną i sympatyczną imprezę musicie zaprosić ten zespół !!! naprawdę warto, profesjonalne podejście do pracy daje 110 % zadowolenia klientów 🙂 Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni i będziemy ich polecać innym a co najważniejsze ciągle się rozwijają muzycznie!!!

————————————————————————————

Beata (dodano 27.07.2010)

Bardzo sympatyczny i utalentowany duet:) Obydwoje dysponują niespożytkowaną energią i grają do bladego świtu. Mają fantastyczne głosy i bardzo zróżnicowany repertuar, dlatego niezmiernie żałuję, że nie mają już terminu, aby zagrać na moim weselu. Sprawdzone na własne uszy – polecam:)